Hírek, aktuális / 4Fight Kaba Kupa

2018-11-05 15:09:52
A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 218-11-03-án meghívásos nyílt kick-box versenyen vett részt, 4Fight Kaba Kupa elnevezésű országos viadalon.
 
A verseny a kabai városi tornacsarnokban lett lebonyolítva ahová 21 csapat, 227 versenyzője adta le nevezését. Egyesületünket két sportoló képviselte, nagyon szép eredményekkel.

Mindkét versenyzőnk light-contact és kicklight szabályrendszerben is elindult.
Horváth Szabolcs kadet 1-es korcsoportban, -32kg light-contact szabályrendszerben első ellenfele Bujalka István Benedek esztergomi versenyzőtől kikapott. Majd megküzdhetett a bronzéremér Szoboszlai Bence, Gönczi Team versenyzőjével. Szabolcs jól érezte ellenfele gyengeségeit és ezt kihasználva kerekedett mindjárt a mérkőzés elején vetélytársa fölé. Végig sikerült irányítani a küzdelmet és a meccs végén Szabolcs nyakába kerülhetett a bronz érem.

Kicklight szabályrendszer küzdelmeit Szoboszlai Bence, Gönczi Team versenyzőjével kezdtük, ezen a mérkőzésen is a mi versenyzőnk keze emelkedhetett a magasba egyhangú 3:0 eredménnyel. Következett a döntőbe jutásért Sashegyi Olivér szegedi ellenféllel szemben, sajnos itt az ellenfél győzött. A harmadik helyért folyó küzdelmünk egy orosházi versenyzővel Szabó Gergővel következett amit 3:0 arányban megnyertünk és így Szabolcs 2 bronzéremmel zárta ezt a versenyét.


Tóth Levente ezen a versenyen debütált, Ő kadet 2-es korcsoportban, -52kg light-contact szabályrendszerben lépett először tatamira. Ellenfele egy szegedi fiú Balogh Krisztián akit sikerült legyőznie és így döntőt játszhatott a súlycsoport válogatottjával Szabó Bence budapesti versenyzővel. A papírforma érvényesült Bence kezét emelték magasba a mérkőzés végén. Levente egy nagyon értékes ezüstéremmel indította versenyzői pályafutását.

A kicklight szabályrendszert Solymosi Norbert mezőberényi versenyzőjével kezdte ezt a mérkőzést rutintalansága miatt elvesztette. De a bronzéremért folytathatta versenyzését, Nagy Bence Ronin versenyzővel szemben. A végén megérdemelten Levente nyakába kerülhetett a bronzérem.

Gratulálok versenyzőimnek az elért eredményükhöz.

Andorka Imre

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-03-22 12:00

Ülésezik az önkormányzat

2019. március 26-án (kedden) 14.00 órai kezdettelTovább

2019-03-22 11:40

Tűzesetek csütörtökön

Szabadtéri tűzesethez riasztották a körmendi hivatásos tűzoltókat Tovább

2019-03-22 11:29

Hétvégi határprognózis

A Mura-híd felújítása miatt Letenye közúti határátkelőhelyet lezártákTovább

2019-03-21 12:11

Kajak-Kenu élménytábor 2019

"Nekünk a víz az út"Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink