Hírek, aktuális / AGROmashEXPO

2021-02-27 10:12:09
Agromash

A legrangosabb hazai agrárgép-seregszemle március 3-án nyitja meg virtuális kapuit a mezőgazdasági szakemberek előtt, idén ráadásul díjmentes belépéssel! Az elmúlt közel negyven évben már minden hazai mezőgazdász megszokta, hogy az év agrárkiállítási szezonja az AGROmashEXPO-val indul. És habár lassan vége a februárnak, a munkák pedig már megkezdődtek, nincs ez másképp idén sem. Ugyanakkor mégis kivételes az idei év, és nem csak a későbbi kapunyitás miatt, hanem mert idén nem kell a fővárosba utazni, hogy megtekintsük a hazai mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazóinak legújabb termékeit és szolgáltatásait!
 

Találkozó a virtuális térben

Tekintve, hogy a jelenleg érvényben lévő kormányzati intézkedések nem teszik lehetővé, hogy a szakma legjelentősebb találkozóján személyesen találkozzon többezer ember,
így a kiállítás szervezői egy teljesen új megoldáshoz folyamodtak, és a rendezvényt az online térbe költöztették.
Ezzel lehetőséget biztosítanak, hogy a forgalmazók és vásárlók a jelenlegi kihívások ellenére tudjanak találkozni és üzletet kötni, ráadásul mindezt otthonuk kényelméből. Az AGROmashEXPO weboldalán, számítógépről és telefonról is hamarosan elérhető virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, mely a regisztrációt követően többször is díjmentesen látogatható.
Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás hosszabb „nyitvatartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és az élő csevegés funkció kivételével teljeskörűen használható.

DÍJMENTES LÁTOGATÁS
 
A www.agromashexpo.hu oldalon március 3-tól elérhető virtuális AGROmashEXPO látogatása díjmentes és regisztrációhoz kötött. A látogatók a regisztrációt követően a kiállítást korlátlanul látogathatják!

REGISZTRÁLOK



 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-19 13:40

Így tekerd körbe a Földet egy nap alatt!

Április 20-21-énTovább

2024-04-19 10:08

Meghívó

főzőversenyreTovább

2024-04-19 09:54

Ébresztő Körmend

Idén is felkeltjük...Tovább

2024-04-19 08:13

Ülésezik Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

2024. április 25-én (csütörtökön) 8.00. órai kezdettelTovább

2024-04-18 16:59

A jáki Szent György-templom megáldása

2024. április 21-énTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink