Hírek, aktuális / A megváltozott látási és útviszonyok közepette több közlekedési baleset is történt a hétvégén

2020-10-12 11:22:07
A megváltozott látási és útviszonyok közepette több közlekedési baleset is történt a hétvégén

A balesetekben összesen hárman sérültek meg
 
Személyautó az úttestet elhagyva az árokba csapódott pénteken délelőtt a 84-es számú főúton a Kissomlyó közelében. A járműben két ember utazott, ők nem sérültek. A sárvári hivatásos tűzoltók műszaki mentés keretében a személygépkocsit áramtalanították, a közlekedési akadályt megszüntették. 

Kissomlyó közelében egy személygépkocsi az úttestet elhagyva az árokba hajtott pénteken délután. A műszaki mentést a sárvári hivatásos, a jánosházai és az egyházashetyei önkéntes tűzoltók végezték. A közlekedési balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők látták el.

Két személyautó ütközött szombaton hajnalban Körmenden, az Ady Endre utcában. A járművek áramtalanítását a további tűzveszély elkerülése végett a körmendi hivatásos tűzoltók végezték. A balesetnél személyi sérülés nem történt.

Árokba csapódott egy személygépkocsi Őriszentpéternél vasárnap hajnalban, elzárva a fél útpályát. A műszaki mentést önállóan beavatkozó őriszentpéteri önkéntes tűzoltók végezték, akik megszüntették a közlekedési akadályt. A közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

Szén-monoxid érzékelő jelzett vasárnap délelőtt Vépen a Dózsa György utca egyik lakóházában a gázüzemű fűtőkészülék és a páraelszívó együttes használata miatt. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató szakembereivel közösen az egészségre veszélyes gázkoncentrációt mértek, ezért a gázkészülék és a levegő utánpótlást biztosító légbeejtő műszaki felülvizsgálatáig a berendezések üzemeltetését megtiltották. A szén-monoxid szivárgásnál nem sérült meg senki, a fűtést más módon oldják meg a lakók.

Személygépkocsi hajtott az árokba Sorokpolány és Sorkifalud települések között vasárnap délelőtt. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a járművet műszaki mentés keretében áramtalanították. A gépkocsivezető megsérült, őt a mentőszolgálat látta el.

forrás: katasztrófavédelem

 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

2024-04-22 18:00

Választási hírek

nyilvántartásba vételi határozatokTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink