Hírek, aktuális / Austrian Classics világkupa

2019-04-15 16:35:24
Az Austrian Classics elnevezésű világkupát az Osztrák, Német, svájci határnál, Innsbruckban.

Óriási mezőny gyűlt össze, 39 ország, 248 egyesület, 2223 nevezést adott le a háromnapos versenyre. 13 tatamin, és 2 ringben zajlottak a küzdelmek.

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend két versenyzővel 3 nevezést adott le erre a nagyon fontos erőpróbára.
Horváth Szabolcs, országos diákbajnokként indult az osztrák világkupára. Ahol saját korcsoportjánál eggyel feljebb, kadet 2-ben, -32kg-ban light-contactban lépett először tatamira.
Első ellenfelét Tamás Christian /Szlovák/ versenyzőt utasított maga mögé. Így bekerült a döntőbe, ahol Challanger Hayden /Angol/ sportolóval nézett farkasszemet. Az angol fiú fantasztikus lábmunkájával szemben nem találta az ellenszert, így egy nagyon szépen csillogó ezüstéremmel gazdagította érem gyűjteményét.
Következett a kicklight szabályrendszer, ahol szintén az angol sportolóval döntőzött. Itt már jobban megtudta szorítani az ellenfelét, de a mérkőzés végén ismét Challanger kezét emelték magasba. Szabolcs nagyon jól versenyzett ezért kétszer is felállhatott a dobogó második fokára.
Horváth Szabolcs

 
Tóth Levente light-contact szabályrendszerben versenyzett, kadet 2, -52kg. Ez volt élete első világkupája, az óriási verseny rányomta bélyegét levente teljesítményére, de hát ezt is meg kell szoknia. Ellenfele egy német sportoló volt, Barutzki Mark aki egyhangú pontozással győzte le versenyzőnket. Sajnos Levente így nem folytathatta a további küzdelmeket, kiesett a versenyből.
 
Gratulálok mindkét versenyzőmnek. Külön öröm volt Szabolcs két ezüstérme! Folytatjuk az építkezést, dolgozunk és megküzdünk a későbbi sikerekért.

Andorka Imre

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-11-22 09:07

Kosárlabda az M4 Sportcsatornán

Egis Körmend — Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 12.14.-énTovább

2019-11-21 23:12

Vereség Bécsben is

Alpok Adria KupaTovább

2019-11-20 20:22

FIBA EC 5. forduló

Legia Warszawa - Egis KörmendTovább

2019-11-20 17:17

Véradás

a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs KözpontbanTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink