Hírek, aktuális / Balesetek, fakidőlés

2020-12-30 11:07:07
Balesetek, fakidőlés

A tűzoltók a megváltozott útviszonyok miatt vonultak balesetekhez, de kidőlt fa eltávolítását is elvégezték a tegnapi napon.

A megváltozott útviszonyok miatt csúszott az árokba két személyautó Tömörd és Vasasszonyfa között kedden reggel. A járművek forgalmi akadályt képeztek. A sárvári és a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek áramtalanították az autókat, majd kivontatták őket az árokból, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt. 

Megcsúszott az úton, majd az árokba csapódva állt meg két személyautó a 8-as főúton Kám térségében kedden reggel. Az egyik autó egy fának csapódott, így annak utasa a járműből kiszállni önerőből nem tudott. A körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Az egységek először motoros láncfűrész segítségével a növényzetet eltávolították, majd a beszorult utast kimentették. A másik autó az oldalára borulva állt meg, utasai önerőből el tudták hagyni az autót. A tűzoltók áramtalanították mindkét járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Gyökerestül fordult ki egy tíz méter magas fa Celldömölkön, a Koptik Odó utcában kedden délután. A celldömölki önkormányzati tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd a járdáról eltávolították.
 
Hulladékgyűjtő égett Szentgotthárdon


A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.
 
Háztartási hulladékgyűjtő égett teljes terjedelmében Szentgotthárdon, a Zsidai utcában kedden este. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói egy vízsugárral megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a mellette lévő hulladékgyűjtőre, majd eloltották a lángokat.

Forrás: Katasztrófavédelem

 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

2024-03-28 09:41

Nyertes pályázat

Új óvodakertet hoznak létreTovább

2024-03-28 09:29

Pályázati kiírás

ingatlan bérbeadásaTovább

2024-03-27 14:00

Iskolai beiratkozás

2024/2025-s tanévTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink