Hírek, aktuális / Baleseti összesítő Vas megyéből

2020-09-21 10:58:21
Baleseti összesítő Vas megyéből
 
Az elmúlt 24 órában történt az utakon.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három, könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink egy, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. szeptember 20-án, Iváncon. Egy helyi lakos gépkocsival közlekedett a Kossuth Lajos utcában Csákánydoroszló felé, amikor haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. A balesetben két személy az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a helyszíni intézkedés során a balesetet okozó sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért kórházi ellátása során mintavételre is sor került. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járt az a közlekedési baleset is, amely 2020. szeptember 20-án történt a 8437-es számú úton, Vashosszúfalu térségében. Egy egervári lakos motorkerékpárral közlekedett Káld irányából, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a motoros utasa könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Közlekedési baleset történt 2020. szeptember 20-án, Jánosházán. Egy celldömölki lakos motorkerékpárral közlekedett a Berzsenyi Dániel utcában Celldömölk irányába. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a szemközti sávba és összeütközött egy személygépkocsival. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a motoros könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!  


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink