Hírek, aktuális / Baleseti összesítő Vas megyéből

2020-10-22 08:34:41

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. október 21-én, Körmenden. Egy nyírábrányi lakos tehergépkocsival közlekedett a Mátyás Király úton, amikor kanyarodása során behajtott a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a személyautó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-11-30 09:13

Városi Televízió műsorváltozás

Püspöki szentmise közvetítése felvételrőlTovább

2020-11-30 08:28

Dr. Lukács Liza: Hogyan szeretsz?

Kötődési sebeink gyógyításaTovább

2020-11-29 17:49

Advent első gyertyája is világít

A feldiszített Főtéren Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink