Hírek, aktuális / Baleseti összesítő Vas megyéből

2020-12-05 09:40:34
Baleseti összesítő Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt az utakon.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hat, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. december 4-én, Szombathelyen. Egy helyi lakos személygépkocsival végzett tolatási manővert egy, a Széll Kálmán utcában lévő kijelölt várakozó helyről, amelynek során elsodort egy, az úttesten áthaladó gyalogost. A gyalogosan közlekedő nő a balesetben megsérült, ezért az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járt az a közlekedési baleset, amely 2020. december 4-én történt, Hegyhátszentjakab belterületén. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Kossuth Lajos utcában, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, majd az útról lehaladva egy beton hídfőnek ütközve állt meg. A gépjárművezető a balesetben megsérült, az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink