Hírek, aktuális / Bezártak az óvodák

2018-07-04 13:38:22
Bezártak az óvodák

Már nyári, takarítási szünet van Körmenden az óvodákban. Az intézmények ugyan több hétre bezárnak, de nem egyszerre. Az a szülő, aki nem tudja megoldani gyermeke napközbeni felügyeletét, igényelheti az ügyeleti ellátást. Mindig lesz legalább egy olyan intézmény, ahová lehet vinni a gyerekeket. A nyári nyitva tartási rend augusztus 24-ig tart, ezt követően minden óvoda és bölcsőde a megszokott rendben fogadja majd a kicsiket. Jelenleg a Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde Mátyás király utcai Tagóvodája zárva van. Akik náluk mostanra is ellátást igényeltek, azokat a bartóki Székhelyintézmény és a Dienes Lajos Utcai Tagóvoda fogadja.
 
Ez a két óvoda fogadja a vidéki tagóvodák (Molnaszecsőd, Egyházashollós), gyerekeit is. Az intézményeket a nyári ügyeletben általában csak nagyon indokolt esetben veszik igénybe a szülők. 

 
Július 23-tól augusztus 24-ig a Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde Székhelyintézménye valamint a Dienes Lajos Utcai Tagóvoda lesz zárva, ez idő alatt a Mátyás király Utcai Tagóvoda fogadja a gyerekeket mindenhonnan. Augusztus utolsó hetében pedig már mindhárom óvoda a megszokott rend szerint várja majd a gyerekeket.

Markó Petra
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-11-12 10:25

Ittasan a volán mögött

Mindkét esetben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda.Tovább

2018-11-12 08:40

Labdarúgó eredmények

egy győzelem, egy vereségTovább

2018-11-11 10:54

Éjszakai vágányzár

a Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalonTovább

2018-11-11 10:28

Nyugdíjas találkozó Körmenden

nyugdíjas tűzoltókat köszöntöttekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink