Hírek, aktuális / Edzőmérkőzést játszik az Egis Körmend

2021-05-13 09:09:08

Edzőmérkőzést játszik az Egis Körmend

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy május 14-én, pénteken, 18 órától hazai környezetben lép pályára csapatunk, az Egis Körmend, amely a Sopron KC együttesét fogadja edzőmérkőzésen.

A találkozón a keret magyar tagjai lesznek jelen, az idegenlégiósok már nem lépnek pályára.

A mérkőzésre a belépés díjtalan, de a fennálló szabályozások értelmében 18 év felettiek csak akkor lehetnek részesei annak, ha már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Fontos tudni, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre. 18 év alatti személy csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő jelenlétében léphet be a sportcsarnokba, és életkorát neki is igazolnia kell arcképes igazolvány felmutatásával.

A kormányzati intézkedések értelmében a szervezőknek meg kell tagadniuk a belépést attól, aki életkorát vagy a védettségi igazolvány érvényességéhez személyazonosságát nem tudja igazolni a jogszabályban előírt módon!
Gyakran felmerülő kérdés, hogy a védettségi igazolvány megérkezése előtt az oltási igazolás is elegendő-e a belépéshez. Ebben a tekintetben egyértelmű a szabályozás, az igazolás önmagában nem jogosít részvételre.

Az MKOSZ döntése alapján a játékosokon, edzőkön és játékvezetőkön kívül mindenki más számára továbbra is kötelező a maszk használata a mérkőzés teljes ideje alatt, kérjük ezt tartsák be az érkezők.
A korábbi, még nyitott kapuknál bevezetett intézkedéseknek megfelelően ezúttal sem engedélyezett az érintkezés a nézők és a mérkőzés hivatalos résztvevői – játékosok, stábtagok, játékvezetők, stb. – között.

Várjuk szeretettel szurkolóinkat!

Egis Körmend

 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

2024-04-22 18:00

Választási hírek

nyilvántartásba vételi határozatokTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink