Hírek, aktuális / Felhívás a munkájukat elvesztő, álláskeresési ellátást igénylőknek

2020-04-06 13:14:53
Felhívás a munkájukat elvesztő, álláskeresési ellátást igénylőknek

A világméretű koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet keretében a kormány újabb intézkedéseket vezetett be. Az ügyfelek és az ügyintézők védelme érdekében a kormányhivatalok és járási hivatalok ügyfélszolgálatain nincs lehetőség sorszámot húzni, az ügyintézés kizárólag előzetes időpontfoglalással lehetséges.
A helyzetre való tekintettel kérjük az igénylők együttműködését. Időpontot foglalni, ügyet intézni elektronikusan a https://eugyintezes.munka.hu oldalon lehet.
Az elektronikus regisztrációt követően a megadott e-mail címre adatlap csomagot fognak kapni, amelyet ki kell tölteni, és az ügyfélkapun keresztül visszaküldeni, tehát ekkor sem kell személyesen befáradni a lakcím szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályára.
Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya írásos és hangfájl formájában elérhető Tájékoztatóval szeretné elősegíteni az újonnan regisztráló álláskeresők számára az eligazodást a foglalkoztatási osztályok tevékenységében, az álláskeresési ellátások, együttműködés és a támogatások, szolgáltatások menetében.
 
(VMKH)

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2021-12-08 10:17

Megjelent a Körmendi Figyelő

XXIX. évfolyamTovább

2021-12-08 09:10

Presidance - Tánc gála

Batthyány Örökségközpont és SzínházteremTovább

2021-12-08 09:08

AGORA–Savaria Filmszínház műsora

2021. december 9 – 15.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink