Hírek, aktuális / Gasper Potocnik folytatja munkáját az Egis Körmenddel

2018-01-07 16:03:33
Klubunk a vezetőedző lemondását bejelentő nyilatkozata óta azon az állásponton volt, hogy szeretné megtartani őt a posztján. Számos egyeztetést követően arról állapodtunk meg, hogy a Jászberény elleni mérkőzés után ülünk le egy utolsó megbeszélésére, amelyen végső választ ad arra kérdésre, hogy folytatja-e munkáját. Ennek következményeként örömmel tájékoztathatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy sikerült Körmenden tartanunk a kiváló szakembert. Gasper Potocnik marad az Egis Körmend vezetőedzője!
 
A megállapodás után a következőket nyilatkozta minderről a szlovén szakember:
„A Jászberény elleni találkozó előtt komolyan gondoltam, hogy ez lesz számomra az utolsó körmendi mérkőzés, így láttam jónak a jövő tekintetében. Ugyanakkor ezt követően számos dolog történt, amelyek befolyásolták a szándékomat. Vasárnap délelőtt tartottunk egy teljesen nyílt, a csapatunk helyzetét alaposan feltáró beszélgetést Bebes Istvánnal, aki polgármesterként a várost, mint legfontosabb támogatónkat képviselte, illetve Németh Zsolttal, a klub leendő ügyvezetőjével. A megbeszélésen kitértünk minden olyan kérdésre, amely fontos csapatunk tekintetében. Átbeszéltük a gárda jövőjét és annak a lehetőségeit, hogy közösen visszataláljunk a korábban járt útra. Hogy a csapatunk ismét megerősödjön a szezon hátralévő részére. A találkozón elhangzottak alapján elmondhatom, hogy ezeket a tényezőket nagyon hasonló módon látjuk és értékeljük. Ez nagyon fontos a számomra és segített abban, hogy meggondoljam magam, hogy folytatni tudjam a megkezdett munkát. Látom és tudom, hogy milyen kemény munka zajlik a háttérben a csapat működésének biztosításáért, amit nagyon tisztelek és ebben óriási szerepe van a polgármesternek.
A döntésem legfontosabb oka mindenképpen az volt, ahogyan a játékosaim reagáltak erre a helyzetre. Ez nagyon pozitív volt a számomra és sokat segített abban, hogy hogy tárgyaljunk erről és hogy vállaljam a folytatást. A következő ok pedig a szurkolóktól kapott támogatás volt, amit kaptam ebben a helyzetben. Nagyon hálás vagyok mindezért! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részese volt ennek. Nagyon sok pozitív üzenetet, levelet is kaptam, amelyek szintén megerősítették az elkötelezettségemet abban, hogy a klub menedzsmentjével közösen folytassam a munkát a szezon hátralévő részében, az Egis Körmend sikereiért.
Remélem, hogy ettől a pillanattól a kosárlabda mindenki számára örömet jelent Körmenden. Szeretném, hogy a csapat, a játék összekösse a várost, az embereket és ne elválassza őket különböző csoportokra. Fontosnak tartom a jövőre nézve, hogy a drukkerek jóban és rosszban kitartsanak a csapat mellett, hogy egy oldalon állva támogassák a fiúkat."

bckormend.hu
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-19 13:40

Így tekerd körbe a Földet egy nap alatt!

Április 20-21-énTovább

2024-04-19 10:08

Meghívó

főzőversenyreTovább

2024-04-19 09:54

Ébresztő Körmend

Idén is felkeltjük...Tovább

2024-04-19 08:13

Ülésezik Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

2024. április 25-én (csütörtökön) 8.00. órai kezdettelTovább

2024-04-18 16:59

A jáki Szent György-templom megáldása

2024. április 21-énTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink