Hírek, aktuális / Gázcsonknak hajtott egy autó Csákánydoroszlóba

2020-07-03 12:34:47
Gázcsonknak hajtott egy autó Csákánydoroszlóba, míg fakidőléshez riasztották a Vas megyei tűzoltókat Szentgotthárdon, Szőcén és Szombathelyen a tegnapi napon.

Gázcsonknak hajtott egy személyautó Csákánydoroszlón, a Fő utcában szerdán a reggeli órákban. A balesetben az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A körmendi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység áramtalanította a személyautót, majd levontatta a gázcsonkról. 


Nyolc méter magas nyárfa dőlt egy buszmegállóra Szentgotthárdon, a Szabadság téren, szerdán este. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói motoros láncfűrész segítségével a fát eltávolították a buszmegállóról. 
Két fa dőlt az útra és az egész útpályát elfoglalták Szőce közelében szerdán a késő esti órákban. A körmendi hivatásos tűzoltók a fákat motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd eltávolították. 

Családi ház udvarában lévő fa öles ága lehasadt és a szomszédos házat, valamint a villanyvezetéket veszélyeztette Szombathelyen, a Külső pozsonyi úton, csütörtökön a kora reggeli órákban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók létra segítségével a magasba feljutottak, majd motoros láncfűrész segítségével a faágat eltávolították. 

Fotó: Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Vas KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-08-11 16:48

Pályázati felhívás

közterület-felügyelői munkakör betöltéséreTovább

2020-08-11 16:31

Családi koncert

Batthyány kastély, Díszterem KörmendTovább

2020-08-11 16:27

Kiállításnyitó

Torjay Valter festőművész, művészettörténészTovább

2020-08-11 16:20

"Ébred a Pityerszer"

Jene Sándor fotóművész kiállításaTovább

2020-08-11 16:00

Meghívó

helyszíni bejárásra az épülő árvízvédelmi mű menténTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink