Hírek, aktuális / Három tűzeset a megyében

2020-11-26 10:09:31
Három tűzeset kedden

Tetőszerkezet égett Rátóton, kéménytűz volt Vasváron, míg vágástéri hulladék égett Horvátzsidányba a keddi napon.
Családi ház tetőszerkezete égett Rátóton, a Műút utcában kedden reggel. A tűzhöz a körmendi és szentgotthárdi hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzoltók több oldalról láttak neki a tűz megfékezésének, az oltás közben egy propánbutángáz-palackot is kivittek az épületből, a tartályt nem érte hőhatás. Az oltást követően az egység átvizsgálta a családi házat, a tető tartógerendája átégett, így az ingatlan lakhatatlanná vált. Az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak. 


Vegyes tüzelésű kazán téglaépítésű kéménye égett Vasváron, az Alkotmány utcában kedden délután. A tűz a kéményen kívül nem terjedt át a tetőszerkezetre. A vasvári önkormányzati tűzoltók a kazánból eltávolították az égésterméket, majd értesítették a kéményseprőket. 

Hatvan négyzetméteren égett a vágástéri hulladék Horvátzsidányon, az Újfalu utcában kedden este. A kőszegi önkormányzati, a horvátzsidányi és peresznyei önkéntes tűzoltók három vízsugár és kéziszerszámok segítségével megakadályozták, hogy a tűz továbbterjedjen, majd eloltották a lángokat. Az egységek ezt követően hőkamerával átvizsgálták a területet, de egyéb izzást nem tapasztaltak.

Fotó: Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink