Hírek, aktuális / Információk jegyek és bérletek árusításáról

2018-09-07 08:47:13
Információk jegyek és bérletek árusításáról
 
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a távolabb élő drukkerek részéről felmerült igényhez igazodva a tervezettnél egy nappal korábban, szeptember 14-én, a Göcsej Kupa keretében hazai pályán rendezendő mérkőzés alkalmával megkezdjük a bérletek árusítását.
Tesszük ezt azért, hogy akik ideutaznak a BK Levicki Patrioti (Levice) elleni találkozóra, azok élhessenek ezzel a lehetőséggel és egyúttal bérletüket is érvényesíthessék.
Ezért kérjük a helyben lakó szurkolóinkat, hogy ezen a napon ezt a lehetőséget hagyják meg más településekről érkező társaiknak!

Ahogy írtuk, a megszokott ülőhelyek lekötésére egy hét áll majd rendelkezésre, így mindenkinek lesz lehetősége arra, hogy ezt megtegye.
Annak érdekében, hogy ezen a napon elkezdhessük a bérletárusítást, külön fogjuk választani ezt a tevékenységet a belépőjegyek árusításától.
A bérleteket a főbejáratnál, míg az aznapra szóló belépőket az uszoda felőli pénztárnál lehet majd megvásárolni.
Kérjük, erre figyeljenek, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket!
Azok, akik nem korábbi bérleteiket szeretnék érvényesíttetni, hanem újat szeretnének igényelni, (jelenleg csak állóbérlet áll rendelkezésre) azoknak nem kell beállniuk a sorba, hiszen az ő feladatuk első lépésben az, hogy leadják a kitöltött adatkezelői nyilatkozatot. Az alapdokumentumot felnőtt és gyermek változatban is megtalálhatják weboldalunkon, ezen az oldalon:
 
http://bckormend.hu/index.php?op=hirek&hirop=egyhir&sid=1186
 
Ennek leadására a bérletes pénztár mellett kihelyezünk egy tárolót, elég, ha ebbe bedobják a megfelelően kitöltött dokumentumokat.
A bérlettel foglalkozó pénztárhoz tehát csak azoknak kell menni, akik meglévő kártyáikat szeretnék érvényesíttetni az új szezonra.
 
A Göcsej Kupa ezen a napon, Körmenden rendezendő mérkőzésére diákjegyeket is kiadunk az arra jogosult szurkolóink számára. Ezek megvásárlásához érvényes diákigazolvány bemutatását kérjük majd, enélkül nem áll módunkban kiadni azokat. Jegyárak: Felnőtt: 1200, diák: 800 forint.
 
Az előttünk álló Mogyorósy Szilárd Emléktorna első napján, pénteken a pénztárak 17 órakor nyitnak, ekkortól lehet megvásárolni a két mérkőzésre érvényes, 2000 forintba kerülő napijegyeket. Másnap a mérkőzések fél órával korábban kezdődnek, ezért a pénztárak is ennyivel hamarabb nyitnak majd ki.

Egis Körmend

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink