Hírek, aktuális / Irány a szabadba!

2018-10-28 08:26:11
Irány a szabadba! - izgalmas nyereményjáték gyerekeknek az őszi szünetben
Falevelek gyűjtésével, növények ültetésével vagy világító lámpás készítésével nyerhetnek értékes ajándékcsomagokat a gyerekek. Környezettudatos vállalássorozatot hirdet a legkisebbeknek az E.ON, amelyhez az őszi szünetben két héten keresztül bárki csatlakozhat. Az „Irány a szabadba!” című játékkal a fenntarthatóságra és az energiatudatosság fontosságára szeretné a vállalat felhívni a gyerekek és szüleik figyelmét.
A tavaszi, felnőttek számára indított „Egy zöld lépés” kampány után most a gyerekeket hívja játszani az E.ON. A vállalat az idén 10 éves Energiakaland programja keretében indítja a játékos és környezettudatos vállalás-sorozatot. A cél, hogy felhívják a kicsik és nagyok figyelmét is a környezet- és energiatudatos életformára, a fenntartható jövőre.
Az október 26. és november 6. közötti nyereményjátékban a gyerekeknek nincs más dolguk, mint az általuk tett környezettudatos vállalásokról készíteni egy szelfit vagy a témát bemutató fotót, és azt elküldeni az energiakaland@eon.hu e-mail címre az alábbi tárgy megnevezéssel: #irányaszabadba!
A gyerekek választhatnak, hogy falevelekből készítenek képet, vagy vadgesztenyékből vidám figurákat, növényeket ültetnek vagy befőttesüvegből alkotnak világító lámpást. 
A beküldött fotókkal tabletet, fényképezőgépet és állatkerti belépőt is nyerhetnek.
Amennyiben szeretnék, a gyerekek meg is oszthatják a fotókat az Instagramon az #irányaszabadba! hashtaggel, hogy mások is láthassák!

További információ és a játékszabály: bit.ly/iranyaszabadba

Az E.ON EnergiaKaland programról
Az E.ON 2008-ban indította el EnergiaKaland elnevezésű tanulási programját azzal a céllal, hogy – együttműködve az iskolákkal és az Oktatási Minisztériummal – segítse a pedagógusokat a gyermekek energiatudatos nevelésében. Az elmúlt 10 évben 205 oktatási intézményben többezer tanuló vett részt EnergiaKaland órákon, amelyeket az E.ON képzett önkéntesei tartottak. Idén a programot Budapesten 180 óvodapedagógus részvételével 20 óvodában vezették be, így további több mint 2000 kisgyerek tanulhat játékosan a környezettudatosságról.
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

2024-04-22 18:00

Választási hírek

nyilvántartásba vételi határozatokTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink