Hírek, aktuális / Kerékpáros sérült meg a balesetben

2021-01-11 17:25:30
KERÉKPÁROS SÉRÜLT MEG A BALESETBEN 
 
 
 A Körmendi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.
 
A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/504/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. október 15-én, 17 óra 45 perckor, Körmenden.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő egy Peugeot 307 típusú személygépkocsival közlekedett a Kossuth Lajos utca 3. szám előtti lakóház parkolójában, amikor az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy kanyarodott ki jobbra, az Alkotás utca irányába, hogy nem adott elsőbbséget az Alkotás utcában a Kossuth Lajos utca irányába közlekedő kerékpárosnak. A biciklis azért, hogy az ütközést elkerülje, a bicikliről leugrott, melynek következtében a gépkocsi bal hátuljának ütközött, majd a földre esett. A gépkocsivezető a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros könnyebben megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink