Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-07-12 10:37:18
Közlekedési balesetek

Az elmúlt 24 órában történt az utakon.


A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három, könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hat, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. július 11-én, a 8705-ös számú úton. Egy csákánydoroszlói lakos motorkerékpárral közlekedett Nemesrempehollós irányából, amikor haladása során az út 6-os kilométerszelvényénél egy szarvas ugrott elé. A motoros azért, hogy az ütközést elkerülje járművét oldalra kormányozta, melynek során elvesztette uralmát motorja felett és az úttestre esett. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

Megsérült az a járművezető is, aki 2020. július 11-én szenvedett balesetet a 8704-es számú úton. Egy szombathelyi lakos személygépkocsival közlekedett Sorokpolány felől Rábahídvég irányába, amikor az út 3-as kilométerszelvényénél az előtte haladó jármű előzésébe kezdett. A manőver során elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódva, egy fának ütközve állt meg. A sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült. A baleset körülményeit a Vasvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. július 12-én, az éjszakai órákban, a 8446-os számú úton. Egy bögötei lakos autóval közlekedett Ölbő felől Rábasömjén irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódva állt meg. Az autó vezetője és három utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült. A baleset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


… hogy mindenki hazaérjen!Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-08-11 16:48

Pályázati felhívás

közterület-felügyelői munkakör betöltéséreTovább

2020-08-11 16:31

Családi koncert

Batthyány kastély, Díszterem KörmendTovább

2020-08-11 16:27

Kiállításnyitó

Torjay Valter festőművész, művészettörténészTovább

2020-08-11 16:20

"Ébred a Pityerszer"

Jene Sándor fotóművész kiállításaTovább

2020-08-11 16:00

Meghívó

helyszíni bejárásra az épülő árvízvédelmi mű menténTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink