Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-04-16 09:29:14
Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további kettő, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. április 15-én, Pinkamindszent belterületén. Egy vasaljai lakos gépkocsival közlekedett a Fő utcában, amikor haladása során elvesztette uralmát autója felett és áttért a szemközti forgalmi sávba, majd lesodródott az útról, ahol több beton hídelemmel is ütközve, az egyik ingatlan előtti területre csapódva állt meg. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. április 15-én, a 87-es számú főúton. Egy szombathelyi lakos személygépkocsival közlekedett Szombathely felől Gyöngyösfalu irányába, amikor haladása során a főút 37-es kilométerszelvényénél elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódva állt meg. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a jármű utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-07-03 14:28

Újra miénk a tér

2020. július 5.Tovább

2020-07-03 12:34

Gázcsonknak hajtott egy autó Csákánydoroszlóba

A balesetben az autó vezetője megsérültTovább

2020-07-02 13:23

Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz

Szalafő és Farkasfa között Tovább

2020-07-02 09:01

Városi Televízió műsorajánló

12. Körmendi BöngészőTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink