Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2018-07-07 09:25:41
Az elmúlt 24 órában történt Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, halálos és egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül négy, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.
Gyöngyösfalu felől Szombathely irányába tartott segédmotoros kerékpárjával egy kőszegi férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban az útpadkára sodródott és az úttestre esett. A baleset következtében a motoros az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült.

Mint arról hírt adtunk, teljes útlezárás mellett helyszíneltek munkatársaink egy, a 8-as számú főúton történt balesetnél. A helyszíni szemle adatai szerint Rábafüzes felől Rönök irányába tartott személygépkocsijával egy halogyi nő, amikor a főút 188+240-es kilométerszelvényénél a nedves úttesten járművével megcsúszott és a szemközti sávba sodródott, ahol egy kistehergépkocsi elejének ütközött, majd a jármű visszacsapódott a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára. A baleset következtében a személygépkocsi 40 éves vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, a kistehergépkocsi sofőrje pedig az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.
Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.

kép
kép 


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-11-12 10:25

Ittasan a volán mögött

Mindkét esetben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda.Tovább

2018-11-12 08:40

Labdarúgó eredmények

egy győzelem, egy vereségTovább

2018-11-11 10:54

Éjszakai vágányzár

a Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalonTovább

2018-11-11 10:28

Nyugdíjas találkozó Körmenden

nyugdíjas tűzoltókat köszöntöttekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink