Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-10-21 09:33:46
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. október 20-án, a 86-os számú főúton, Szombathely térségében. Egy szombathelyi lakos személygépkocsival közlekedett a Péterffy Sándor utca irányából, amikor haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a 86-os számú főút kereszteződésébe, ahol összeütközött egy ott közlekedő tehergépkocsival. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a személyautó vezetője könnyű, utasa pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járt az a közlekedési baleset is, amely 2020. október 20-án történt, a 8706-os számú úton. Egy nemesrempehollósi lakos tehergépkocsival közlekedett Nemesrempehollós irányából Egyházasrádóc irányába, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatot elhagyva, elvesztette uralmát járműve felett, lehaladt az útról, majd egy fának csapódva állt meg. A balesetben a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2021-07-30 09:31

Városi Televízió műsorajánló

16. Körmendi SzemmelTovább

2021-07-30 09:29

DJ Night

Rába PartTovább

2021-07-30 00:00

Pályázati felhívás

gépszerelő munkakör betöltéséreTovább

2021-07-30 00:00

Pályázati felhívás

kertész munkakör betöltéséreTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink