Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-06-30 11:30:37
Közlekedési balesetek

Az elmúlt 24 órában történt az utakon.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink három, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek.

Közlekedési baleset történt 2020. június 29-én, a déli órákban Szentgotthárd térségében. Egy helyi lakos gépkocsival közlekedett a 7454-es számú úton Szentgotthárd irányába, amikor haladása során áttért a szemközti sávba és ütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – mindkét sofőr, valamint három utas súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. június 29-én, Szombathely belterületén. Egy helyi lakos gépkocsival közlekedett a Zrínyi Ilona utcában, a Mátyás király utca felől az Aréna utca irányába. Haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a körforgalomban közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2021-07-30 09:31

Városi Televízió műsorajánló

16. Körmendi SzemmelTovább

2021-07-30 09:29

DJ Night

Rába PartTovább

2021-07-30 00:00

Pályázati felhívás

segédmunkás munkakör betöltéséreTovább

2021-07-30 00:00

Pályázati felhívás

gépkezelő munkakör betöltéséreTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink