Hírek, aktuális / Maradnak az idegenlégiósok

2018-09-20 11:46:54
Maradnak az idegenlégiósok
 
Csapatunk augusztus 20-án öt új, próbaidős idegenlégióssal kezdte meg a felkészülést a következő szezonra. A keret azóta változatlan.
Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a klub vezetésének döntése alapján a bajnoki rajt előtt már nem is lesz változás, klubunk véglegesíti az öt külföldi játékos szerződését.

A döntés indoklásaként csapatunk vezetőedzője, Antonis Constantinides így vélekedik az idegenlégiósokról:

Kenyon McNeail:
Irányító poszton játszik, tapasztalt játékos, aki gyors támadásban. Sok energiát tud adni a csapatnak. Jó kezű dobó, aki védekezésben is agresszíven tud játszani.
Desonta Bradford:
Ő tipikus combo guard, egyes és kettes poszton is bevethető. Jól dob, atletikus játékra képes. Jól tör be, jól tudja támadni a gyűrűt, de védekezésben is nagyon hatékony.


T. J. Price:
Hármas poszton, bedobóként játszik. Nagyon jól dob kintről, de a mezőnyben is hatékony, mert érti a játékot, tudja, mikor mit kell tenni. Nagyon értékes támadó, de védekezésben is agresszív, jól tudja segíteni a csapatot.


Layton Hammonds:
Négyes poszton számítunk rá elsősorban, de szükség esetén ötösben, centerként is tud segíteni. Atletikus kosaras, aki távolról, a hárompontosoknál is hatékony tud lenni. A képességeivel nagyon sokat segíthet a csapatnak, nem csak a dobásoknál, de abban is, hogy helyet csináljon a társaknak, betörési lehetőséget biztosítson a védőknek.


Jonas Bergstedt:
Ő a légiós centerünk, aki a magasságához képest gyors, ezért nagy hasznát vehetjük a lerohanásoknál. Kiváló a pick and roll játéka is. Jól olvassa a játékot és jó a labdavezetése is. Különösen a védőlepattanóknál hatékony, ami fontos eleme a védekezésnek.

Forrás: bckormend.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-10-15 11:47

Gyakorlat egy körmendi középiskolában 

a diákok megismerkedhettek a tűzoltók munkájával Tovább

2018-10-15 11:26

Körmend Város Ünnepnapjai

2018. október 26-28.Tovább

2018-10-15 11:17

Körmend Város Gondnoksága felhívásai

Fakivágás, duguláselhárításTovább

2018-10-14 19:54

Labdarúgó eredmények

Menetel a Körmend VSETovább

2018-10-14 09:53

Városi Televízió műsorajánló:

Ez történt...Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink