Hírek, aktuális / Mezőgazdasági vállalkozóknak tartottak fórumot

2018-04-20 08:58:43
Mezőgazdasági vállalkozóknak tartottak fórumot a veszélyesáru-szállítás szabályairól és a mezőgazdasági, valamint a szabadtéri tüzek megelőzéséről


 
Már több éves hagyomány a mezőgazdasági egyéni termelők és vállalkozások részére tartott fórum, amely idén április 19-én került megrendezésre a szombathelyi, a sárvári és a körmendi katasztrófavédelmi kirendeltségeken.
A fórumon, melynek célja az egész évben zajló mezőgazdasághoz kapcsolódó tevékenységek tűzvédelmének és iparbiztonságának biztosítása volt, a mezőgazdasági vállalkozók képviseltették magukat a megye különböző területeiről. Az érdeklődők a kirendeltség szakembereitől hallgathatták meg a veszélyes áru szállításával, valamint a szabadtéri égetés és a betakarítási munkák tűzvédelmi szabályaival kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A veszélyes áru szállításával, illetve a veszélyes üzem azonosításával kapcsolatban a kirendeltség iparbiztonsági felügyelői adtak tájékoztatást a résztvevőknek, míg a szabadtéri tűzesetek kialakulásának megelőzéséről, a szabadtérben végzett irányított égetések szabályairól a kirendeltség hatósági osztályának előadói valamint tűzoltósági felügyelői beszéltek a megjelenteknek.

A tájékoztató végén a megjelentek kérdéseikre is válaszokat kaptak az iparbiztonsági, hatósági és tűzvédelmi szakemberektől.

Fotó: Balogh Eszter, Vas MKI, Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

2024-03-18 09:18

Megjelent a Körmendi Híradó

XXII. évfolyam 3. számTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink