Hírek, aktuális / Négy tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat

2020-04-28 09:52:14
Négy tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat a hétvégén

Járművek, padlástéren és szabadtéren keletkezett tűzesetekkel is meg kellett küzdenie a Vas megyei tűzoltó egységeknek az elmúlt hétvégén.

Csomagszállító kisteherautó hajtott árokba majd kigyulladt és teljes terjedelmében égett Ivánc település közelében pénteken délután. A tűz az árokpartra is átterjedt és negyven négyzetméteren égett. A körmendi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a lángokat eloltották. Az oltást követően az egység a járművet kivontatta az árokból. 

Három személyautó és egy félbe vágott személyautó égett teljes terjedelmében Szakony településen, a Felsőgyár utcában, vasárnap hajnalban. A tűz átterjedt az autó környezetében lévő bokros részre is húsz négyzetméteren. A csepregi önkormányzati, a répcevisi és a peresznyei önkéntes tűzoltók vonultak a tűzesethez. Az egységek két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tűz továbbterjedését megfékezték, majd eloltották a lángokat. 

Családi ház padlásterében keletkezett tűz Celldömölkön, a Fűztői Benedek utcában vasárnap délután. A sárvári hivatásos és a celldömölki önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek a padlástérbe feljutottak, eltávolították a szigetelést és a kémény körül megbontották a födémszerkezetet, ezt követően egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. 

Bútorokat, autógumit és hulladékot égetett egy lakó Bő településen, a Petőfi Sándor utcában vasárnap délután. A csepregi önkormányzati tűzoltók érkeztek az égetés helyszínére. Az egységek egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd felhívták az égetést végző ember figyelmét az önkormányzati rendeletben lévő szabályok betartására.

Forrás: vas.katasztrófavedelem.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

2024-03-28 09:41

Nyertes pályázat

Új óvodakertet hoznak létreTovább

2024-03-28 09:29

Pályázati kiírás

ingatlan bérbeadásaTovább

2024-03-27 14:00

Iskolai beiratkozás

2024/2025-s tanévTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink