Hírek, aktuális / Négy tűzesethez vonultak

2020-12-22 10:47:41
Négy tűzesethez vonultak

Két autótűzhöz, egy traktor tűzesetéhez is vonultak a tűzoltók a hétvégén, de Rábahídvégen farakás is égett vasárnap.

Személyautó motortere füstölt a 8-as főúton Vasvár közelében szombaton délután. A vasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, ezáltal a füstölés megszűnt. Az egység továbbá felitatta az úttestre folyt motorolajat. 

Teljes terjedelmében égett egy traktor Gencsapáti közelében szombaton délután. A traktor kezelője, amikor érzékelte, hogy füstöl a munkagép egy biztonságos helyre húzódott vele és elhagyta a járművet. A szombathelyi hivatásos tűzoltóknak két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével sikerült eloltani a lángokat. 

Egy fémszerkezetű garázsban lévő személyautó égett teljes terjedelmében Szőcén, a Kölcsey Ferenc úton vasárnap hajnalban. A körmendi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a lánggal égést megszüntették. A tűzeset során az autó teljesen kiégett, a tűz a környezetére nem terjedt át. Az oltást követően a tűzoltók hőkamera segítségével a helyszínt átvizsgálták, de további izzást nem tapasztaltak.

Családi ház udvarában lévő farakás égett Rábahídvégen, a Béke utcában vasárnap este. A tűz a mellette lévő fenyőfára is átterjedt. A körmendi és vasvári hivatásos tűzoltók mellett a rábahídvédi önkéntes tűzoltók is a helyszínre vonultak. A tűzoltók egy vízsugárral megakadályozták, hogy a tűz továbbterjedjen a környezetre, majd eloltották a lángokat. 

Fotó: Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Forrás: Katasztrófavédelem

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink