Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-06-10 10:06:35
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársaink – az elmúlt 24 órában – további öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. június 10-én Celldömölkön. Egy 18 éves vönöcki férfi személygépkocsival közlekedett a Pápai úton, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a szemközi sávba és több esetben a – szintbeli különbséggel elválasztott – járdának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A rendőrök 2018. június 9-én elfogták és a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították azt a 45 éves helyi férfit, aki az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – több esetben is megütött egy nőt Kőszegen. A sértett – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók S. Andrást gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A járőrök 2018. június 9-én egy személygépkocsival közlekedő férfit igazoltattak Gérce külterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a 37 éves gércei lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vezette a járművet, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

A járőrök 2018. június 9-én személyautóval közlekedő férfiakat igazoltattak Körmenden és Molnaszecsődön. Az intézkedés során a sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott, ezért munkatársaink a 47 éves és a 48 éves osztrák állampolgárságú gépjárművezetőt, valamint a 44 éves körmendi férfit előállították. A Körmendi Rendőrkapitányság a sofőrökkel szemben – járművezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. június 10-én az a kőszegi lakos is, akit Celldömölkön igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 47 éves sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Celldömölki Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a közlekedők figyelmét, ha autóba, volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-12-17 17:21

Értékek, kincsek, hagyományok a Kárpát-medencében

hungarikum vetélkedő felhívásTovább

2018-12-16 09:52

Új képgalériák

Tovább

2018-12-16 08:45

Városi Televízió műsorajánló

Ez történt... ; Élet-Forrás; GenerációnkTovább

2018-12-15 18:17

A Szolnok nyerte a rangadót

A Körmend végig futott az eredmény utánTovább

2018-12-15 10:50

Kutyák támadtak idősekre Vas megyében

Az állatokat karanténba helyeztékTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink