Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-02-03 11:06:35
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hét, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt.
A balesetmentes közlekedés érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a megváltozott út és időjárási körülményeknek megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Kérjük, hogy válasszák meg helyesen autójuk sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben!

... hogy mindenki hazaérjen!

Fennakadt a rendőri intézkedésen egy helyi lakos 2019. február 2-án, Szombathelyen. A személygépkocsival közlekedő 31 éves férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök előállították. A sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – a Szombathelyi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2019. február 2-án az a két gépjárművezető is, akiket Körmend, illetve Oszkó belterületén igazoltattak a járőrök. Az intézkedések során a 17 éves és a 26 éves férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mindkettőjüket a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították. A sofőrökkel szemben – járművezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a közlekedőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-04-21 18:52

Labdarúgó eredmények

egy győzelem, egy döntetlen és egy vereségTovább

2019-04-21 18:28

Harmadszor is győzött az Egis Körmend

Tovább nőtt az előny a tabellánTovább

2019-04-21 11:17

Városi Televízió műsorajánló

06. Körmendi SzemmelTovább

2019-04-20 08:34

Tavaszi Közös Napok

775 éves KörmendTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink