Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-02-05 13:04:41
A járőrök 2019. február 4-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a sárvári lakost, aki az intézkedést megelőzően az egyik helyi dohányboltban hangoskodott és megzavarta a vásárlók nyugalmát. A 30 éves férfivel szemben garázdaság szabálysértés elkövetésének tovább folytatása miatt – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás indult.

A rendőrök 2019. február 4-én egy 32 éves férfivel szemben intézkedtek a megyeszékhelyen. Munkatársaink megállapították, hogy a személy körözését a Győri Rendőrkapitányság – garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt – már korábban elrendelte, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Munkatársaink 2019. február 4-én egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit igazoltattak Körmenden. Munkatársaink az intézkedés során megállapították, hogy a 46 éves sofőr egy másik autóra kiállított hatósági jelzéssel ellátva vezette a járművet, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Körmendi Rendőrkapitányság az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Közlekedési balesetek
 
A teherautót vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett egy, a Körmend térségében történt közlekedési balesetben.
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó és kettő, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt.
Ahogy arról már korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. február 4-én a 86-os számú főúton, ahol két gépjármű ütközött. Egy 38 éves alsóújlaki férfi tehergépkocsival közlekedett Körmend irányába, amikor haladása során a főút 47-es kilométerszelvényénél áttért a szemközti sávba és nekiütközött egy horvát állampolgár által vezetett kamionnak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a teherautót vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a megváltozott út és időjárási körülményeknek megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.
... hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-02-19 16:57

Hívogató

Nádasdi vigadalomTovább

2019-02-19 16:26

AGORA–Savaria Filmszínház műsora

2019. február 21-27.Tovább

2019-02-19 16:24

Csákányi László Filmszínház műsora

Február 26-igTovább

2019-02-19 16:15

A miniszter félrelép

színházi előadás KörmendenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink