Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-05-09 08:16:41
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hét, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy személygépkocsi sodródott árokba a 84-es számú főút 79-es kilométerszelvényénél, Tompaládony térségében. A simasági férfi Sárvár felé tartott, amikor letért az útról és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódott. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfit a Soproni Járásbíróság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kereste, a Sárvári Rendőrkapitányság pedig ugyancsak bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelte el a körözését.

Egy parkolóba akart bekanyarodni egy személygépkocsival közlekedő asszony Sárváron, amikor elsodort egy, vele szemben haladó kerékpárost a Laktanya utcában. A biciklis a baleset következtében az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Csepreg felől Tömörd irányába tartott személygépkocsijával egy csepregi nő, amikor eddig tisztázatlan okból letért az útról és előbb a menetiránya szerinti jobb oldali árokba sodródott, majd onnan visszakormányozva járművét a szemközti sávban állt meg. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.
Az illetékes rendőrkapitányságon vizsgálják a balesetek körülményeit.

Egy személygépkocsival közlekedő osztrák férfit ellenőriztek munkatársaink a 86-os számú főútvonal Szombathelyt elkerülő szakaszán. A sofőr esetében felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé és az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A férfivel szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-19 13:40

Így tekerd körbe a Földet egy nap alatt!

Április 20-21-énTovább

2024-04-19 10:08

Meghívó

főzőversenyreTovább

2024-04-19 09:54

Ébresztő Körmend

Idén is felkeltjük...Tovább

2024-04-19 08:13

Ülésezik Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

2024. április 25-én (csütörtökön) 8.00. órai kezdettelTovább

2024-04-18 16:59

A jáki Szent György-templom megáldása

2024. április 21-énTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink