Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-04-05 11:56:16
Alkohol fogyasztását követően ült volán mögé az a két gépkocsivezető, akiket az elmúlt 24 órában Szombathelyen igazoltattak a járőrök. A sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív eredményt mutatott. Az intézkedések során munkatársaink megállapították továbbá, hogy a gépjárművezetők közül egyikük sem rendelkezik járművezetői engedéllyel. A férfiakkal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.
A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A rendőrök 2019. április 4-én egy személygépkocsival közlekedő helyi lakossal szemben intézkedtek Szombathelyen. Munkatársaink megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás.

A rendőrök egy személygépkocsival közlekedő dukai férfit igazoltattak 2019. április 4-én a 86-os számú főúton, Nádasd térségében. Munkatársaink az intézkedés során megállapították, hogy a 42 éves sofőr nem a gépjárműre kiadott hatósági jelzéssel ellátva vezette a járművet, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Körmendi Rendőrkapitányság az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-06-27 08:09

Rendvédelmi pályaorientációs képzés a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban

Nyári szakmai gyakorlatot tartottak középiskolások részéreTovább

2019-06-26 11:41

Állást keres, munkahelyet váltana

Dél-Vasi Foglalkoztatási Paktum Iroda felhívásaTovább

2019-06-26 10:55

Virágos Magyarországért

Szavazz Körmendre!Tovább

2019-06-26 05:32

Csákányi László Filmszínház műsora

június 28 - július 6.Tovább

2019-06-26 05:08

Az ország legerősebb tűzoltója

nemzetközi tűzoltóversenyTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink