Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-01-26 09:42:18
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos és három, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hat, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Nagykölked felől Körmend irányába tartott személygépkocsijával egy körmendi férfi, amikor a jármű a nedves úton megcsúszott és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba sodródott, majd egy fának csapódott. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi asszony feltehetően későn észlelte az előtte forgalmi okok miatt fékező járművet és a hátuljának ütközött. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint két személy könnyebben sérült.

A Wesselényi Miklós utcából a Széll Kálmán utcába akart kanyarodni egy személygépkocsival közlekedő kőszegi férfi, amikor elsodort egy gyalogost, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Az illetékes rendőrkapitányságon vizsgálják a balesetek körülményeit.

Körmenden állítottak meg munkatársaink egy tehergépkocsival közlekedő molnaszecsődi férfit. Az intézkedés során a forgalmi engedélyben szereplő alvázszám nem egyezett a járművön található alvázszámmal. A sofőr elmondása szerint egy másik, szintén az ő tulajdonában lévő teherépkocsihoz tartozik az az alvázszám, amely az átadott okmányban szerepel és a hatósági jelzéseket ő maga cserélte meg. Az 56 éves férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink