Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-09-12 11:26:15
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hat, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.
Egy kapubeállóból tolatott ki személygépkocsijával egy helyi férfi Püspökmolnáriban, amikor elsodort egy kerékpárral közlekedő nőt. Az asszony az ütközés következtében az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült. A Körmendi Rendőrkapitányságon vizsgálják a baleset körülményeit.

A 8-as számú főúton, Jánosháza térségében állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő várpalotai férfit. A sofőr esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.


A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

A járőrök 2018. május 21-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a két férfit, akik az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – megütöttek egy másik személyt Balogunyom külterületén. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a szombathelyi sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A nyomozók a 30 éves szombathelyi és a 41 éves sajtoskáli férfit gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségnek átadta.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-04-18 20:37

17. Lamantin Improvizációs Tábor

és Jazz FesztiválTovább

2019-04-18 20:00

Tartja előnyét a Körmend

Továbbra is veretlen hazai pályánTovább

2019-04-18 15:16

Középiskolai ballagások

KörmendenTovább

2019-04-18 12:44

A szakgimnáziumok ötéves technikummá

a szakközépiskolák pedig hároméves szakképző iskolákká alakulnakTovább

2019-04-18 12:20

Komlói Amatőr Színházi Találkozó

Tíz előadás a versenyprogrambanTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink