Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-09-20 09:34:54
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos és négy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül négy, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi férfi az Esze Tamás utca és a Nádasdy Ferenc utca körforgalmi csomópontjában elsodort egy, a védett úton haladó kerékpárost Sárváron. A baleset következtében a biciklis az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült.

A 8713-as számú úton Szombathely felől Nárai irányába tartott motorjával egy szombathelyi férfi, amikor nekiütközött a vele azonos irányba haladó, de kanyarodási szándéka miatt megálló személygépkocsi hátuljának. A motoros a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Egy pótkocsis járműszerelvénnyel közlekedő halogyi férfi a Rákóczi utca felől a Dr. Batthyány utcába akart kanyarodni Körmenden, de a manőver során ütközött egy, a szemközti sávban haladó személygépkocsival. A baleset következtében egy személy az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

A 87-es számú főúton Szombathely felől Kőszeg irányába tartott személygépkocsijával egy szombathelyi férfi, amikor Lukácsháza belterületén nekiütközött az előtte közlekedő, de forgalmi okból megálló személygépkocsinak, amelyet az ütközés ereje az előtte ugyancsak álló személygépkocsinak lökött. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint két személy könnyebben sérült.

Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.
 
Járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedő gépjárművezetők akadtak fenn az ellenőrzéseken. Egy szombathelyi férfit Sorkikápolnán, egy ajkai férfit pedig a 8-as számú főúton állították meg a rendőrök. Mindkét személlyel szemben – őrizetbe vételük mellett – szabálysértési eljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-02-19 16:57

Hívogató

Nádasdi vigadalomTovább

2019-02-19 16:26

AGORA–Savaria Filmszínház műsora

2019. február 21-27.Tovább

2019-02-19 16:24

Csákányi László Filmszínház műsora

Február 26-igTovább

2019-02-19 16:15

A miniszter félrelép

színházi előadás KörmendenTovább

2019-02-19 15:50

Pályázati felhívás

2019. évi elkülönített pénzalapraTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink