Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-04-19 08:22:32
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy halálos kimenetelű és kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.
Ahogy arról már korábban hírt adtunk, halálos kimenetű közúti közlekedési baleset történt 2018. április 18-án 14 óra 37 perckor a 84-es számú főúton, ahol két gépjármű ütközött össze. Egy 65 éves férfi kisbusszal közlekedett Sopron felől Sárvár irányába, amikor haladása során a főút 79-es kilométerszelvényénél áttért a szemközti sávba és nekiütközött az ott közlekedő tehergépkocsinak. A baleset következtében egy 35 éves kisfaludi lakos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a kisbuszt vezető férfi súlyos, míg négy utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Kép

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2018. április 18-án, Bük belterületén. Egy 45 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Kossuth Lajos utcában, amikor haladása során elsodort egy, az úttesten átszaladó fiatalt. A rendelkezésre álló információk szerint a gyalogos kellő figyelem és körültekés nélkül lépett a jármű elé és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kőszegi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

Munkatársaink 2018. április 18-án elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 38 éves helyi férfit, aki az intézkedést megelőzően agresszíven viselkedett és megrongált egy személygépkocsit a megyeszékhelyen. A nyomozók B. Tamást gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

2024-03-18 09:18

Megjelent a Körmendi Híradó

XXII. évfolyam 3. számTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink