Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-05-05 09:39:19
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hét, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy tehergépkocsival közlekedő férfi a Somlay Artúr utca és a Nárai utca kereszteződésénél a közúti jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva ütközött egy, a védett úton közlekedő segédmotoros kerékpárral Szombathelyen. A baleset következtében a motoros az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

A 8-as számú főúton Rábahídvég felől Molnaszecsőd irányába tartott személygépkocsijával egy osztrák férfi, amikor Egyházashollós belterületén letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd az árokba sodródott és egy villanyoszlopnak ütközve állt meg. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.
Az illetékes rendőrkapitányságon vizsgálják a balesetek körülményeit.

A megyeszékhelyen ellenőriztek munkatársaink egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit. Kiderült, hogy a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. Munkatársaink a férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárást indítottak.

A Celldömölk és Mersevát közötti útszakaszon igazoltattak munkatársaink egy személygépkocsival közlekedő pápai férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfivel szemben a Pápai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki, ezért a rendőrök előállították és őrizetbe vették.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink