Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-04-25 11:01:04
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. április 24-én Szombathelyen, ahol egy személygépkocsi és egy motor ütközött össze. Egy helyi férfi motorral közlekedett a Szent Imre herceg utcában, amikor az előtte forgalmi okok miatt megálló autó hátuljának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a motoros könnyű sérüléseket szenvedett. A Szombathelyi Rendőrkapitányság a baleset bekövetkezésének körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A járőrök 2018. április 24-én egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak a megyeszékhelyen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 47 éves sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. április 24-én az a német állampolgárságú férfi is, akit Nádasd külterületén igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. Az 55 éves gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink