Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-02-19 10:00
Három, körözés alatt álló személyt fogtak el munkatársaink az elmúlt 24 órában. Egy 26 éves csongrádi férfit és egy 22 éves helyi férfit a megyeszékhelyen igazoltattak kollégáink. Az utóbbit a Szombathelyi Rendőrkapitányság körözte elzárás büntetés letöltése végett, a csongrádi férfit pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kereste kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Vasszécsényben is igazoltattak munkatársaink egy nagykanizsai férfit, akiről kiderült, hogy a Nagykanizsai Rendőrkapitányság elzárás letöltése végett körözte, a Kaposvári Törvényszék és a Zalaegerszegi Törvényszék pedig azért kereste a férfit, mert a jogerős szabadságvesztés-büntetésének letöltését nem kezdte meg. Az elfogott személyt kollégáink átadták a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.
 
Két járművezetővel szemben merült fel a gyanú az elmúlt 24 órában, hogy szeszes ital fogyasztását követően ültek volán mögé. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő rábahídvégi férfit Meggyeskovácsiban igazoltattak munkatársaink. Az intézkedéskor alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Mivel kiderült, hogy a motoros vezetői engedéllyel nem rendelkezik, szabálysértési eljárás is indult vele szemben.

Egy Daewoo és egy Renault típusú személygépkocsi volt érintett abban a közlekedési balesetben, amely Kőszegen, a Velemi utcában történt. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt, azonban a Daewoo vezetője a másik személygépkocsi sofőrjével történt egyeztetés közben visszaült az autójába és elhagyta a helyszínt. Munkatársaink az egyik szomszédos utcában állították meg a járművet és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért az asszonnyal szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. 
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-07-20 11:27

Napelemszerelő képzés

A következő képzés, 2018.szeptember 14-én indulTovább

2018-07-20 09:10

Legyél hős!

Önkéntes program az Országos Mentőszolgálatnál Tovább

2018-07-19 20:13

Könyvtár nyári zárva tartása

2018. augusztus 1-20-igTovább

2018-07-19 13:44

Tilos a fürdés a Vadásában!

helyreállítási és mentesítési munkák jelenleg is zajlanakTovább

2018-07-19 08:41

Gázcsonkot kaszált el a traktor Nagyrákoson

A balesetben nem sérült meg senkiTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink