Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-09-22 10:26:00
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül egy, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy személygépkocsi elé kanyarodott egy kerékpáros nő a Mátyás király utcában Körmenden, aki az ütközést követően az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

A Batthyány utcában lévő parkolóban állt meg személygépkocsijával egy celldömölki férfi Sárváron, majd a gépjárműből történő kiszállás során a jármű ajtaját egy arra közlekedő kerékpárosra nyitotta. A biciklis az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.

Egy helyi asszony ütött arcon egy fiatalt Szombathelyen. A nőt munkatársaink előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő osztrák férfit állítottak meg a rendőrök a megyeszékhelyen. A sofőr esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Két, körözés alatt álló személyt fogtak el a sárvári rendőrök. A sárvári férfit a Sárvári Járásbíróság kereste, a simasági férfi elfogását pedig a Soproni Rendőrkapitányság és a Győri Törvényszék rendelte el. Mindkettejüket őrizetbe vették.

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-06-26 11:41

Állást keres, munkahelyet váltana

Dél-Vasi Foglalkoztatási Paktum Iroda felhívásaTovább

2019-06-26 10:55

Virágos Magyarországért

Szavazz Körmendre!Tovább

2019-06-26 05:32

Csákányi László Filmszínház műsora

június 28 - július 6.Tovább

2019-06-26 05:08

Az ország legerősebb tűzoltója

nemzetközi tűzoltóversenyTovább

2019-06-26 04:35

AGORA - Savaria Filmszínház műsora

2019. június 27- július 3.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink