Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-04-02 11:44:25

Egy sárvári ingatlan területén folyamatban lévő kerékpárlopásról érkezett bejelentés munkatársainkhoz, akik haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket. Ennek eredményeként röviddel a bejelentést követően elfogták azt a két ikervári fiatalt, akik a megalapozott gyanú szerint elvitték a kétkerekűt. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy feltehetően a tizenéves fiatalok voltak azok, akik három nappal korábban a sárvári vasútállomás területéről elvittek két biciklit. A 14 éves és a 15 éves fiút munkatársaink előállították és kihallgatták. Velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő táplánszentkereszti férfit állítottak meg munkatársaink Nagykölkeden. A sofőr esetében felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé és az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Vele szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.


Az intézkedés során kiderült, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé az a zalaegerszegi férfi, akit Andrásfán ellenőriztek munkatársaink. A sofőrt előállították és ellene – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Kétszer is intézkedniük kellett munkatársainknak egy az egyik vasvári vendéglátó egységnél. Az egyik alkalommal egy 21 éves helyi nő összeszólalkozott egy szombathelyi nővel, majd a vitát tett követte. Előbb arcon ütötte, majd a hajánál fogva a földre rántotta a sértettet.
A másik esetben egy helyi lakos cigarettát akart kérni egy, a vendéglátó egység előtt lévő társaságtól, amikor annak egyik tagja, egy 19 éves rábahídvégi fiatal előzetes szóváltás nélkül arcon ütötte.

A bántalmazókat munkatársaink előállították és kihallgatták. Velük szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink