Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-07-08 10:10:46

Baleseti összesítő Vas megyéből

 
Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában egy, súlyos, egy, könnyű sérüléssel, valamint kettő, személyi sérüléssel nem járó, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. július 7-én Nádasd település külterületén. Egy kerékpáros férfi haladt a 86-os főúttal párhuzamos szervízúton Körmend irányába, amikor eddig ismeretlen okból leesett a kerékpárjáról és súlyos sérülést szenvedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes ital fogyasztását követően indult el kerékpárjával. Ennek gyanúját a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke igazolta. A baleset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Szintén személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek munkatársaink 2019. július 7-én Jánosháza térségében. Egy albertirsai férfi közlekedett személygépkocsival a 8457-es úton Jánosháza felől a 8-as számú főút irányába. A főút kereszteződésénél az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblánál megállt, majd balra bekanyarodott a főútra, de figyelmetlensége miatt nem vette észre a neki balról, Veszprém irányából érkező motorost, akivel ütközött. A baleset következtében a motoros a földre esett és könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja. 
 
A balesetek elkerülése érdekében kérjük, hogy válasszák meg helyesen járművük sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben!

... hogy mindenki hazaérjen!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-07-22 17:31

Szünetel a háziorvosi rendelés

2019. július 26-ánTovább

2019-07-19 05:12

Koszovói válogatott játékos igazolt az Egis Körmendhez

háromszoros szlovén bajnokTovább

2019-07-18 17:34

Rendőrségi felhívás

Szemtanúkat keresnekTovább

2019-07-18 09:41

Rendőrségi hírek

Közlekedési baleset KörmendenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink