Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-04-14 09:47:04
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2018. április 13-án, Szombathelyen. Egy 19 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Szent Flórián körúton, amikor haladása során a Hunyadi János utca kereszteződésében összeütközött egy másik gépjárművel. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A járőrök 2018. április 13-án egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak Gérce belterületén. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért munkatársaink az 52 éves gépjárművezetőt a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. A férfivel szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. április 14-én az a nő is, akit Vasvár belterületén igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során az alsóújlaki sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 32 éves gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A rendőrök 2018. április 13-án egy személygépkocsival közlekedő celldömölki férfit igazoltattak Jánosháza külterületén. Munkatársaink az intézkedés során megállapították, hogy a 20 éves gépjárművezetővel szemben a Pápai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, ezért a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-12-17 17:21

Értékek, kincsek, hagyományok a Kárpát-medencében

hungarikum vetélkedő felhívásTovább

2018-12-16 09:52

Új képgalériák

Tovább

2018-12-16 08:45

Városi Televízió műsorajánló

Ez történt... ; Élet-Forrás; GenerációnkTovább

2018-12-15 18:17

A Szolnok nyerte a rangadót

A Körmend végig futott az eredmény utánTovább

2018-12-15 10:50

Kutyák támadtak idősekre Vas megyében

Az állatokat karanténba helyeztékTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink