Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-04-14 09:47:04
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2018. április 13-án, Szombathelyen. Egy 19 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Szent Flórián körúton, amikor haladása során a Hunyadi János utca kereszteződésében összeütközött egy másik gépjárművel. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A járőrök 2018. április 13-án egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak Gérce belterületén. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért munkatársaink az 52 éves gépjárművezetőt a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. A férfivel szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. április 14-én az a nő is, akit Vasvár belterületén igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során az alsóújlaki sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 32 éves gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A rendőrök 2018. április 13-án egy személygépkocsival közlekedő celldömölki férfit igazoltattak Jánosháza külterületén. Munkatársaink az intézkedés során megállapították, hogy a 20 éves gépjárművezetővel szemben a Pápai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, ezért a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-03-22 12:00

Ülésezik az önkormányzat

2019. március 26-án (kedden) 14.00 órai kezdettelTovább

2019-03-22 11:40

Tűzesetek csütörtökön

Szabadtéri tűzesethez riasztották a körmendi hivatásos tűzoltókat Tovább

2019-03-22 11:29

Hétvégi határprognózis

A Mura-híd felújítása miatt Letenye közúti határátkelőhelyet lezártákTovább

2019-03-21 12:11

Kajak-Kenu élménytábor 2019

"Nekünk a víz az út"Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink