Hírek, aktuális / Tűzesetek hétvégéje

2018-06-26 10:42:41
Tűzesetek hétvégéje

Öt tűzesethez kaptak riasztást az elmúlt hétvégén a megye tűzoltó egységei. Egyik tűzeset kapcsán sem sérült meg senki.
Családi ház előtt és annak udvarában égett a gaz, avar Celldömölkön, a Nagyvárad utcában, szombaton hajnalban. A celldömölki önkormányzati tűzoltók, a lángokat rövid idő alatt, egy vízsugárral eloltották. A tűzben nem sérült meg senki.
Személyautó motortere égett Kemenesszentmárton település közelében szombaton délelőtt. A celldömölki önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig a tüzet egy arra haladó gépkocsivezető porral oltó készülékkel megfékezte. A celldömölki egység áramtalanította a járművet, valamint a még izzó részeket egy vízsugárral visszahűtötte, majd átvizsgálta az autót és annak környezetét. A tűzben nem sérült meg senki.
Renden lévő széna gyulladt ki Telekesen, szombaton délután. A vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a tűzeset helyszínére. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet megfékezték. A tűzben nem sérült meg senki.
Egy tizenhat négyzetméter alapterületű, faszerkezetes melléképületben keletkezett tűz Rábapatyon, a Katona József utcában szombaton délután. A sárvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral láttak neki a tűz eloltásának és a lángok továbbterjedésének megfékezésének. Az egység két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották. A tűzben nem sérült meg senki.
Papírhulladék égett, ami egy mellette álló fenyőfára is átterjedt Rábagyarmaton, a Kocsis László utcában, szombaton az esti órákban. A körmendi és szentgotthárdi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a faluban lakók két porral oltó készülék segítségével megkezdték. Az egységek a tűz végleges eloltását két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével hajtották végre. A tűzben nem sérült meg senki.

VAS KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-20 08:22

Egy nap azért, hogy később még sok legyen

Ismeretátadó, egészségmegőrzési tanácsokTovább

2024-04-20 08:13

Palavesszőtől a digitális tábláig

kiállításnyitóTovább

2024-04-20 08:10

50 éves jubileumi gála

MeghívóTovább

2024-04-20 08:07

Sok kicsi sokra megy

SZJA 1 %Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink