Hírek, aktuális / Tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat

2020-07-08 13:45:23
Tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat

Tarlótűzhöz és családi ház udvarában keletkezett tűzhöz vonultak a Vas megyei tűzoltók a tegnapi napon.
Három hektáron égett a tarló és a renden lévő szalma Magyarnádalján hétfőn este. A tűz  a terület mellett lévő kukoricatáblát is veszélyeztette. A körmendi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével először körbehatárolták, majd kéziszerszámok segítségével eloltották a lángokat. 

Családi ház udvarán keletkezett tűz Hosszúperesztegen, az Árpád utcában hétfőn az esti órákban. A hosszúperesztegi önállóan beavatkozásra képes önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. 

 
Fakidőlések hétfőn


Győrváron és Felsőszölnökön is kidőlt fa akadályozta a forgalmat, mindkét helyszínen a tűzoltók távolították el a közútról.

Tíz méter magas akácfa dőlt az útra Győrvár közelében hétfőn este. A vasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd az útról eltávolították.

Fa dőlt a közútra, ami a közút forgalmát akadályozta Felsőszölnökön, a Templom úton hétfőn este. A körmendi hivatásos, alsószölnöki, felsőszölnöki és Szakonyfalui önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd a közútról eltávolították. 



Forrás: vas.katasztrofavedelem.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

2024-03-18 09:18

Megjelent a Körmendi Híradó

XXII. évfolyam 3. számTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink