Hírek, aktuális / Utánpótlás Magyar Bajnokság.

2018-06-03 17:52:54
Utánpótlás Magyar Bajnokság.

Magas létszámmal rajtolt el Esztergomban a 2018-as Utánpótlás Magyar Bajnokság. 367 nevezés érkezett be a szervezőkhöz. Öt páston folytak a késő estig tartó küzdelmek. A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 6 éremmel térhetett haza erről a magas színvonalú versenyről.Baranyai Hanna junior korcsoportban pointfighting szabályrendszerben -60 kg ban ezüstérmes lett.
 
Horváth Szabolcs kadett-1 korcsoportban sajnos most is csak egy súlycsoporttal feljebb tudott versenyezni -32kg ban. Mivel a saját súlycsoportjában nem volt ellenfél. Nála egy, több esetben két fejjel magasabb ellenfél között nagyon jól helyt állt. Light-contactban nem termett számára babér, de kicklight szabályrendszerben bronzérmet szerzett.

Nagy Dávid kadett-2 korcsoportban egy hetes betegségből visszatérve, egy kissé meggyengülve, de annál harciassabban lépett tatamira két szabályrendszerben is -47 kg ban. Először light-contactban küzdött itt ezüst éremig verekedte magát. Kicklightban bronzéremig jutott. 

Pallósi Balázs junior -84 kg, aki a legesélyesebb volt az utánpótlás válogatottság megszerzésére. Szintén két szabályrendszerben indult.
Mindkettőben nem sokkal csúszott le az első helyről, de pontjai alapján még így is esélye van a vállogatottba bekerülni.
Light-contactban a döntőbe jutásért Horváth Erik Controll SE versenyzővel nézett farkasszemet. A végeredmény 3:0 Balázs javára. Jól sejtettük, hogy a döntőt Szabó Tóth Dávid esztergomi versenyzővel vívjuk. Fej, fej mellet haladt a mérkőzés, de a végén Dávid kezét emelték joggal a magasba. Balázs ezüstérmet szerzett.
 
Kicklight szabályrendszerben budapesti Vörös Flóriánnal kezdtünk, akit egyhangú pontozással utasított maga mögé. A döntőben óriási csatát vívott Szabó Tóth Dáviddal, mindketten nagyon elfáradtak, de az esztergomi versenyző egy kicsit jobban bírta, így most is ő állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Balázs egy ujjabb ezüstéremmel gazdagodott.
Gratulálok a kiharcolt eredményekhez!

Androka Imre
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-06-04 09:31

3954 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

és elhunyt 5 idős, krónikus betegTovább

2020-06-04 09:02

Lomtalanítás

Körmend város közigazgatási területénTovább

2020-06-04 08:54

Lomtalanítás

Körmend város közigazgatási területénTovább

2020-06-03 12:40

Felhívás

Kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzéseTovább

2020-06-03 12:33

Új fejlesztés a NAV-tól

számlázás okostelefonról!Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink