Hírek, aktuális / Vas Megyei Gazdasági Magazin 2020-2021

2021-12-02 10:05:18
 TOP100 + 100
 
Megjelent a Vas Megyei Gazdasági Magazin 2020-2021, TOP100 + 100, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara éves gazdasági kiadványa
 
A kamara honlapján (www.vmkik.hu) és facebook-oldalán (https://www.facebook.com/vasikamara) online már elérhető, és nyomtatott formában is megjelenik Vas megye gazdaságának, a „TOP100” cég mellett a 100 legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú vállalkozást bemutató kiadványa. A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szerkesztésében, az Innoweb Kft és a Z-Rox Kft segítségével és gondozásában prémium minőségű gazdasági magazinban olvashatnak az érdeklődők (vállalkozásvezetők, magánszemélyek, önkormányzati- és intézményvezetők) a mostani, covid-járvány által uralt időszak eseményeinek a megye gazdaságára kifejtett hatásairól, a cégek életében bekövetkezett változásokról. Grafikonokon, táblázatokban, elemzések és személyes interjúk segítségével tájékozódhatnak a megye lakosai, vállalkozás- és intézményvezetői napjaink eseményeiről – gazdasági, vállalkozói szemszögből. Minden együttműködő támogatónknak, partnerünknek, kollégánknak köszönjük, hogy hozzájárultak a kiadvány elkészültéhez, sikeréhez!

A Vas Megyei Gazdasági Magazint minden kamarai önkéntes tag névre szólóan megkapja, de nyilvános felületeinken, és nyomtatott formában a kamara ügyfélszolgálatán is mindenki számára térítésmentesen hozzáférhető lesz.

Digitálisan lapozható verzió

www.vmkik.hu
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink