Hírek, aktuális / Viharkárok csütörtökön a megyében

2020-06-06 10:34:02
Viharkárok csütörtökön a megyében

A nagy erejű, viharos szél miatt hat esetben volt szükség tűzoltói beavatkozásra a tegnapi napon Vas megyében. Többségében kidőlt fákhoz, leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltó egységeket, de egy tetőt is megrongált a viharos szél.

Tölgyfáról törtek le az öles faágak Körmenden, a Bercsényi utcában csütörtökön délután. A körmendi hivatásos tűzoltók létraszer segítségével a magasban lógó faágakat eltávolították. 

Fa dőlt gyalogosjárdára Szombathelyen, a Magyar László utcában csütörtökön délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd kézi erővel eltávolították a járdáról. 

Fa dőlt az útra Szombathelyen, a Brutscher József utcában csütörtökön délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével feldarabolták a fát. A műszaki mentés idejére teljes szélességében le kellett zárni az utat a forgalom elől. 

Személyautóra esett egy öles faág Sárváron, a Széchenyi István utcában csütörtökön délután. A sárvári hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd a személyautóról eltávolították.

Garázstetőre és vezetékre dőlt egy fa Szombathelyen, a Wesselényi Miklós utcában csütörtökön este. A szombathelyi hivatásos tűzoltók létra segítségével a magasba feljutottak és motoros láncfűrész segítségével az ágat feldarabolták. 

Tíz méter magas társasház tetőszerkezetén lévő oromdeszkát szakította le a szél Celldömölkön, a Szomraky utcában csütörtökön este. A celldömölki önkormányzati tűzoltók létraszer segítségével a tetőre feljutottak, a deszkát eltávolították. 

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Forrás: VAS KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-20 08:22

Egy nap azért, hogy később még sok legyen

Ismeretátadó, egészségmegőrzési tanácsokTovább

2024-04-20 08:13

Palavesszőtől a digitális tábláig

kiállításnyitóTovább

2024-04-20 08:10

50 éves jubileumi gála

MeghívóTovább

2024-04-20 08:07

Sok kicsi sokra megy

SZJA 1 %Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink