Hírek, aktuális / Öt esetben kértek tűzoltói segítséget a hétvégén

2019-04-08 13:19:34
Öt esetben kértek tűzoltói segítséget a hétvégén

A közlekedési baleseteknél nem sérült meg senki

Pénteken este Körmenden a Kossuth Lajos utca egyik lakásában kértek segítséget betegmozgatásához a mentők. A körmendi hivatásos tűzoltók a beteget lehozták a II. emeletről, majd átadták a mentőszolgálatnak, akik kórházba szállították.

Kőszeg közelében a 87-es számú főút melletti árokba csapódott egy személygépkocsi, majd oldalára borult pénteken este. A gépjárműbe egy ember utazott, aki a kőszegi önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig elhagyta az autót, sérülést nem szenvedett. A tűzoltók az autó áramtalanítását valamint a helyszín biztosítását végezték.

Szintén pénteken este Vát közelében az M86-os gyorsforgalmi úton szenvedett közlekedési balesetet egy személygépkocsi. A gépjárművet a sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetben személyi sérülés nem történt. A beavatkozás ideje alatt a forgalom egy sávon haladhatott.

Szombaton délután Szombathelyen a Csónakázótóban holttestet találtak. A műszaki mentést a szombathelyi hivatásos tűzoltók végezték.

 Vasárnap reggel a 8-as számú főúton Körmend és Magyarszecsőd között egy személyautó az útpályát elhagyva az árokba hajtott, majd felborult. A személygépkocsit vezető a járműből sérülések nélkül szállt ki. A műszaki mentést a körmendi hivatásos tűzoltók végezték.

Forrás: VAS KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-11-17 19:39

Labdarúgó eredmények

két győzelem a hétvégénTovább

2019-11-17 11:11

Vereség Sárváron

NB II női felnőtt-Észak-nyugatTovább

2019-11-17 10:44

Közlekedési baleset

Nádasd és Körmend közöttTovább

2019-11-16 20:02

Kilencvennéggyel ment haza a Fehérvár

Az első félidőben eldöntötte az Egis KörmendTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink