Hírek, aktuális / Öt műszaki mentéshez kértek segítséget a tűzoltóktól

2019-02-05 13:09:52
Öt műszaki mentéshez kértek segítséget a tűzoltóktól

A káreseteknél négy ember sérült meg

Szalagkorlátnak ütközött, majd az út melletti árokba hajtott egy személygépkocsi az M86-os számú főút váti szakaszánál pénteken este. A balesethez a sárvári és a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járművet áramtalanították. A gépjármű vezetője megsérült, őt a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a közlekedés egy forgalmi sávon közlekedhetett.

Körmenden a Bástya utca és a IV. Béla utak kereszteződésében ütközött két személygépkocsi szombaton délben. A közlekedési balesethez a körmendi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járműveket áramtalanították a további tűzveszély megelőzése érdekében. A járművekben utazó öt ember közül két gyermeket a mentők orvosi megfigyelés céljából kórházba szállították.

Sárváron, szombaton a Kazinczy Ferenc utcában egy társasház fém kéménye veszélyesen megdőlt, veszélyeztetve az épület tetőszerkezetét és a járdán közlekedőket. Az esethez a sárvári és a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak. A veszélyt magasból mentő tűzoltó gépjármű és kézi szerszámok segítségével megszüntették, a kéményhez kapcsolódó fűtőberendezés használatától a lakókat eltiltották. A lakás fűtését más módon oldották meg, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

VAS KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink