Hírek, aktuális / Új időszámítás kezdődött a körmendi darts életben

2019-05-07 20:57:29
Új időszámítás kezdődött a körmendi darts életben

A Körmendi Darts Club áprilisban megtartotta éves közgyűlését, ahol az egyéb napirendi pontok közt tisztújításra is sor került. A klub közgyűlése az egyesület új elnökének a 2017-ben az országos NBIII-as bajnoki címet szerző csapat kapitányát, a többszörös városi bajnok Huff Lászlót választotta. Az immár öt tagúvá bővült elnökség minden tagja külön feladatkört kapott, megfelelően elosztva a teendőket.
Az egyesület új elnöke elmondta: három kiemelt feladat köré csoportosulnak az idei évben a klub jelentősebb erőforrásai.

Az első az Országos Csapatbajnokságban az NBII-es csapat minél jobb szereplése. Itt a csapat új kapitánya Halmosi Tamás lett.

A második az utánpótlás nevelés kérdése. Két éve Petrovics Bálint az ifjúsági válogatottal szerepelt a svédországi EB-n, ahol egyéniben a hazai versenyzők közül a legjobban szerepelt a kilencedik helyével. A tavalyi évben a klub egyik tagja, Nagy Máté megszerezte a serdülő kategóriában az országos bajnoki címet, az idei szereplése alapján Budavári Zsombor bekerült az ifjúsági válogatott bő keretébe. A klub új elnöke kiemelte: a KDC szeretne megjelenni a körmendi általános- és középiskolákban toborzó jelleggel, megismertetni a fiatalokkal a darts szépségeit.

A harmadik kiemelt feladat az új klubhelyiség kialakítása. Körmend Város Önkormányzata a klub rendelkezésére bocsátotta a Művelődési Ház pincehelyiségét, ami felújítás után alkalmassá válik majd versenyek és edzések megtartására.

A kiemelt feladatokon kívül sem áll meg az élet a klub háza táján, hiszen a Magyar Darts Liga helyi fordulóin és egyéb versenyeken is a dobóvonalhoz állnak az egyesület tagjai, valamint az Országos Csapatbajnokság NBIII-as osztályában is érdekelt a KDC két csapattal. Idén Rábahídvégről egy teljes sport- és baráti társaság kollektíven igazolt Körmendre, Ők alkotják az egyik harmadosztályú csapatot és természetesen képviseletük megjelenik az elnökségen belül. A tervek szerint idén augusztusban pedig megrendezésre kerül az I. Körmend Open verseny is.
Mindezekhez a klub köszöni minden támogató eddigi segítségét és természetesen várja továbbiak jelentkezését is. Aki pedig adója 1%-a befizetésével támogatná a Körmendi Darts Clubot, az a 18740804-1-18-as adószám megjelölésével teheti meg.

Körmendi Darts Club Elnöksége

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink